Gezondebalansleefstijlcoaching 

                                                                           

Ik help jou graag om de beste versie van jezelf te worden! 


Wil je graag wat meer energie, of loop je bijvoorbeeld al tijden rond met vage klachten? Ik ga met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, ik doe dus niet aan symptoom bestrijding!

Ik neem alle tijd voor jou zodat jij je ook gehoord voelt! Dit is iets wat ik erg belangrijk vind! Maar de bal ligt bij jou, jij moet stappen zetten en ik begeleid jou hierin.


Kennismakingsgesprek

Ons eerste contact begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, deze is telefonisch en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Hebben we een klik dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. 


Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer 90 minuten. Ik vraag jou van te voren een intakeformulier in te vullen en een eetdagboek bij te houden. Met deze informatie bereid ik mij ook voor op onze intake.


Vervolg consulten

Na de intake plannen we ons volgende consult, meestal is dit 4 tot 8 weken later. Dit consult duurt 60 minuten. Je ontvangt in de tussen tijd ook tips en je mag mij ook altijd een korte vraag stellen als iets niet duidelijk is.

Als het nodig is kunnen we een volgend consult plannen maar dit is niet altijd nodig, het is maar net wat je zelf nodig hebt.


Consulten kunnen op locatie of online plaatsvinden!


Je ontvangt altijd een verslag van de consulten!


vraag HIER een kennismakingsgesprek aan

E-mailen
Bellen
Map
Info